Rörliga cykelkrokar

För cyklar som inte används så ofta.

Rörliga krokar för maximal förvaring

Ungefär 30% av cyklarna i ett typiskt cykelrum står och samlar damm, men nu kan du göra plats för dem på ett smart sätt.

Maximera utrymmet med dynamiska cykelkrokar för de mer sällan använda cyklarna på ett smidigt sätt.

Med kapacitet för 4-5 cyklar per meter och rörliga krokar på 2.20 meters höjd blir förvaringen effektiv. Det här är den mest effektiva lösningen för att förvara många cyklar på ett organiserat sätt.

cykelkrokar

Cykelkrokar för långtidsförvaring

Våra dynamiska cykelkrokar är inte bara effektiva utan också rörliga, vilket ger dig möjlighet att maximera utnyttjandet av utrymmet.

Häng upp de sällan använda cyklarna på våra smidiga krokar, som är lätta att justera längs ett metallrör – precis som en gardinstång. Krokarnas varierade längd möjliggör så att cyklarna kan hänga tätare ihop med varandra utan att styret är ett hinder.

Vår flexibla skena kan enkelt monteras i taket, på väggen eller hängas på golvet för att anpassa sig efter ditt behov och utrymme.

Kombinera

Genom att kombinera rörliga cykelkrokar med aktiv inredning för cykelparkeringar såsom cykelliften får ni ut en maximalt av ert cykelrum.

Utifrån era förutsättningar hjälper vi er att välja rätt cykelrumsinredning efter behov och skapar ett optimerat lösningsförslag.

Hitta rätt förvaringsinredning till ert cykelrum

Vi erbjuder kostnadsfri offert med skissförslag för era cykelrum.