Låsalternativ till laddskåp för cykelbatterier

Vi hjälper dig hitta rätt låsalternativ till era laddskåp.

Välj mellan Nyckellås, Hänglåsklinga, Elektroniskt kodlås, RFID-lås eller App-lås.

nyckellås till laddskåp för cykelbatterier

Nyckellås

En mycket vanlig låsning där det som standard följer med två nycklar till varje lås. Ofta går det att få cylindrarna i system, det vill säga med en eller flera nivåer av huvudnycklar. Ett kostnadseffektivt val som dock ställer krav på hantering och administration av nycklar samt byte av cylindrar om nycklar kommer bort.

hänglasklinga till laddskåp för cykelbatterier

Hänglåsklinga

En enkel kostnadseffektiv lösning som lägger ansvaret på brukaren. Med detta alternativ kan brukaren själv välja sitt eget hänglås och dess säkerhet. Vilket kan underlätta för dig som ägare av skåpet. Klingan är anpassad för hänglås med bygel upp till sex millimeter.

Skåpen levereras vanligtvis med antingen nyckellåsning (ASSA 8450), hänglåsklinka eller elkodlås (ASSA PIN)
men andra lås enligt nedan kan fås som tillval.

elektroniskt kodlås till laddskåp för cykelbatterier

Elektroniskt kodlås

Ett elektroniskt kodlås som kan brukas på två sätt beroende på ändamål. Välj mellan privat eller publikt läge, där du kan välja att använda samma kod under längre tid eller välja ny angiven kod för varje öppning.

RFID-lås till laddskåp för cykelbatterier

RFID-lås

Denna lösning liknar de elektroniska kodlåsen i sin funktion, men gör att du istället kan öppna och låsa önskad laddplats med hjälp av ett RFID-kort. Det går även att använda befintliga kort (om typen MIFARE) eller skapa ett helt nytt system.

App-lås till laddskåp för cykelbatterier

App-lås

Med denna lösning kan brukaren öppna och låsa önskad laddplats med hjälp av sin smartphone. Låskonstruktion är fristående, batteridrivet och kräver ingen internetkoppling. Låset koppls till önskad appleverantör för behörigheter.

Vilken typ av lås passar er

Fråga oss så hjälper vi er med vilket typ av lås ni ska välja.