Cykelställ

Skapa bättre åtkomst och få fler platser med rätt cykelställ.

Cykelställ för olika behov

Skapa smidigare åtkomst och maximera utrymmet

Med fokus på användarvänlighet möjliggör omlottstället enkel åtkomst till varje cykel, samtidigt som det ökar tillgänglig plats avsevärt.

Omlottställets smarta design skapar ett effektivt system där varje cykel kan parkeras och hämtas utan besvär. Dessutom möjliggör det en optimal användning av utrymmet, vilket ger dig mer flexibilitet och kapacitet.

låsalternativ cykelställ

Välj cykelställ efter låsbehov

Låsbågen är en robust konstruktionen som erbjuder enkel och tillgänglig låsning för varje cykel, avskräcker potentiella tjuvar och skapar en tryggare cykelparkering.

Att avgöra om du behöver en låsbåge i ditt cykelställ beror på flera faktorer, inklusive platsens säkerhetsbehov och användarvänlighet.

Högriskmiljöer: Om ditt cykelställ befinner sig i områden med högre risk för stöld eller skadegörelse är en låsbåge en stark rekommendation. Den ger ett extra skyddslager och avskräcker potentiella tjuvar.

Trygga områden: I säkrare områden där risken för stöld är låg, kan ett enklare och låsbågefritt cykelställ vara mer praktiskt. Det ger snabb och okomplicerad åtkomst utan att kompromissa med säkerheten.

Användarvänlighet: Om du prioriterar enkel åtkomst och snabb parkering, och om platsen inte kräver extra säkerhet, kan ett cykelställ utan låsbåge vara ett mer användarvänligt alternativ.

Vi planerar era ytor

Cykelställ på gården eller i cykelrummet

Utifrån era förutsättningar hjälper vi er att välja cykelställ efter behov och skapar ett optimerat lösningsförslag.

Vi hjälper er att analysera riskerna och prioritera användarvänlighet för att göra det bästa valet för era cykelparkeringar.

Välj rätt cykelställ

Vi erbjuder kostnadsfri offert med skissförslag för era cykelrum.