2-våningsställ

Dubbla antalet parkeringsplatser med våningsställ.

2-våningsställ

Dubbla antalet parkeringsplatser med våningsställ

Cyklarna på övre plan tas enkelt upp och ned med hjälp av gasfjäderteknik. På nedre plan parkeras cyklarna i ett cykelställ som vanligt. Det krävs ca 2.70 meter i takhöjd för dubbeldäckare med gasfjäder.

Vi erbjuder även en enklare version av våningsställ fast skena utan rörliga delar. Du lyfter upp cykeln med muskelkraft på övre plan. På undre plan parkerar du som i ett vanligt cykelställ.

Cykellift med hydraulik

Lyftteknik för 2-våningsställ

Lyfttekniken för våningsstället med gasfjäderteknik gör det möjligt för användare att enkelt höja sin cykel till det övre planet med minimal ansträngning. Gasfjädertekniken gör processen smidig och effektiv, vilket ger en praktisk lösning för att optimera användningen av vertikalt utrymme.

I den enklare versionen där muskelkraft används på det övre planet, involverar lyfttekniken en manuell ansträngning från användaren. Genom att fysiskt lyfta cykeln ges en okomplicerad och kostnadseffektiv metod för att parkera och hämta cykeln på det övre planet.

Oavsett vilken version som väljs ger lyfttekniken användarna möjlighet att dra nytta av platsbesparande cykelparkering på flera plan.

Optimerar hela rummet

Kombinera olika lösningar

Ibland är en kombination av 2-våningsställ tillsammans med cykelliftar den bästa lösningen för att få ut maximalt av rummet. Fråga oss så hjälper vi er med att optimera era cykelrum.

Intresserad av 2-våningsställ

Vi erbjuder kostnadsfri offert med skissförslag för era cykelrum.