Smarta och effektiva cykelrum

Låt oss skissa på er lösning och se hur mycket plats ni frigör med cykelrumsinredning!

Cykellift

Cykeln åker upp på väggen utan någon större muskelkraft och sparar mycket plats.

Utnyttja hela cykelrummet, inte bara golvytan. Rummets alla kvadratmetrar utnyttjas och du kan även skapa passager för att förbättra åtkomst.

En gashydraulisk arm lyfter lätt upp cykeln och låter den sedan hänga i vertikalt läge. Ytförbrukningen per cykel nästa halveras vilket gör att kapaciteten på samma yta ökar med ca 40%. Ett större rum avdelas med reglar för att skapa nya cykelplatser. Du kan räkna på antalet parkerade cyklar och önskad storlek på passager.

Du kan också välja gångjärn som tillval vilket gör konstruktionen vikbar mot väggen. Vilket är effektivt i t ex smala gångar och runt pelare.

Link to: Cykellift
Link to: Laddskåp för cykelbatterier

Laddskåp för cykelbatterier


Vi erbjuder olika variater av laddskåp som vi monterar i ert cykelrum för möjlighet att ladda batteriet till sin elcykel.

Varje laddplats är utrustad med 230v eluttag för laddning av olika typer av cykelbatterier, enligt EU standard. Varje fack rymmer ett cykelbatteri samt din tillhörande laddare.

Välj mellan 3 eller 6 fack, skåpet fästs i vägg eller placeras på en hylla. Placera flera i bredd för möjlighet att utöka för flera laddplatser.

Nyckellåsning, låsögla för hänglås eller kodlås för bättre säkerhet.

Ladda elcykeln i cykelrummet

Låt oss skissa på er lösning och se hur ni kan erbjuda laddmöjlighet direkt i cykelrummen.

Våningsställ

Dubbla antalet parkeringsplatser med våningsställ

Cyklarna på övre plan tas enkelt upp och ned med hjälp av gasfjäderteknik. På nedre plan parkeras cyklarna i ett cykelställ som vanligt. Det krävs ca 2.70 meter i takhöjd för dubbeldäckare med gasfjäder.

Vi erbjuder även en enklare version av våningsställ fast skena utan rörliga delar. Du lyfter upp cykeln med muskelkraft på övre plan. På undre plan parkerar du som i ett vanligt cykelställ.

Ibland är en kombination av våningsställ tillsammans med cykelliftar den bästa lösningen för att få ut maximalt av rummet. Fråga oss så hjälper vi er med att optimera era cykelrum.

Link to: 2-våningsställl
Link to: Cykelställ

Cykelställ

Skapa smidigare åtkomst och maximera utrymmet.

Med fokus på användarvänlighet möjliggör omlottstället enkel åtkomst till varje cykel, samtidigt som det ökar tillgänglig plats avsevärt.

Omlottställets smarta design skapar ett effektivt system där varje cykel kan parkeras och hämtas utan besvär. Dessutom möjliggör det en optimal användning av utrymmet, vilket ger dig mer flexibilitet och kapacitet.

Jag vill gärna ha löpande nyheter och information från cykelrum.se